115
SWITCH SECTION

Solid som fjell - hvorfor velge benkeplate i granitt

Med benkeplate i granitt ender søket etter både stil og kvalitet - men hva er det som gjør denne kjøkkenbenken så solid og ettertraktet?

For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

28. september 2023
For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

28. september 2023
https://4cm-boligkanalen-images.azurewebsites.net/boligkanalenimages/20231005113335879.jpeg?maxwidth=2000 https://4cm-boligkanalen-images.azurewebsites.net/boligkanalenimages/20231005113335879.jpeg?maxwidth=2000
0

Når du skal vurdere ulike alternativer for benkeplater, er det flere parametere du bør tenke over. Hvordan den tåler hverdagsbruk, varme og skarpe gjenstander. Livslengden er også kritisk, her er det her granitten tar førsteplassen.

Granitt er en av de hardeste bergartene du kan finne, nesten så hard som diamant. Dette betyr at en benkeplate i granitt ikke bare er robust mot riper og varme, men også ekstremt holdbar. 

Mange sverger til dette materialet nettopp fordi det tåler tøff bruk over lang tid. Det er virkelig en benkeplate som holder seg "solid som et fjell" år etter år.


Evigvarende kvalitet

To aspekter som hyppig trekkes frem i kjøkkenbenkdiskusjoner, er stilen og kvaliteten. Med benkeplate i granitt får du begge deler. Granitt er kjent for sin gode struktur som gir det en unik dybde og eleganse. 

Ingen granittbenkeplater vil noen gang se like ut, da fargene og mønstrene endres basert på mineralinnholdet i den spesifikke bergarten. Dette gir muligheten til å skape et individuelt preg på ditt kjøkken. 

Men dette er ingen kortlivet skjønnhet. Granitten tillater lite fuktighet å trenge gjennom, som igjen forøker holdbarheten og gjør benkeplaten lett å vedlikeholde. Det er i dette skjæringspunktet mellom tidløs skjønnhet og holdbarhet granitten virkelig utmerker seg. Her får du med andre ord mye igjen for pengene, selv om det er en kostbar investering til å begynne med.

Ta kontakt med oss så kan vi rådgi deg frem til ditt valg.

title

Kontakt Nerostein

input field

Mark if required true

CONTACT INPUT BOX

Mark if requiredtrue

CHECKBOXES

Jeg er interessert i: *

Mark if requiredtrue

MESSAGE BOX

Fortell oss hva du vil vite mer om

Mark if required

single button

216

 

1966
TrueFalsec-442
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220607144622749.jpg #FFFFFF
Les også