115
Foto: Silestone

Benkeplater hører ikke bare hjemme på kjøkkenet

Mange benkeplater er laget i materialer som også egner seg i andre rom og ute

For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

24. mars 2022
For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

24. mars 2022
Foto: Silestone
Foto: Silestone
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220324102303526.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220324102303526.jpg?maxwidth=900
Foto: Silestone
Foto: Silestone
0

Nerostein er spesialister på steinbenkeplater til kjøkken, og vi kan levere benkeplater i en rekke ulike materialer, formater og design. Hos oss kan du velge mellom materialer som:

  • Granitt
  • Keramikk
  • Kompositt
  • Marmor
  • Terrazzo
  • Kvartsitt

Det er ikke dermed sagt at våre produkter kun egner seg til kjøkken. De fleste steinmaterialer er nemlig allsidige og har mange forskjellige anvendelsesområder. Dessuten er de fleste av dem svært harde og tåler forholdvis store påkjenninger uten å bli slitt eller ødelagt over tid. Dermed er det for eksempel ikke noe problem å bruke dem ute. Hva med å bruke granitt eller keramikk til å lage et utekjøkken, sittebenk eller spisebord til uteplassen? Med denne typen stein er du sikret lang levetid uansett vær og vind.

Det er også fullt mulig å bruke våre produkter på fasader – du kan for eksempel bryte opp deler av husfasaden med et felt av marmor. Det er det ikke så mange andre som tenker på, så er her det muligheter for å gjøre noe unikt. Det eneste vi fraråder å bruke utendørs, er komposittstein. Dette steinmaterialet er bearbeidet og tilsatt polyesterharpiks som ikke er fullstendig UV-bestandig. Vedvarende eksponering for UV-lys kan forårsake misfarging av steinen og er trolig ikke noe du ønsker å oppleve.

Med stein på badet

Det er selvsagt heller noe i veien for å bruke våre produkter på badet. En granitt, keramikk- eller komposittplate under servanten kan kanskje være noe å tenke på? Alle materialene er enkle å rengjøre og representerer dermed hygieniske valg, men keramikk er i en klasse for seg selv da det faktisk ikke suger til seg fuktighet i det hele tatt.

Har du innebygget badekar kan du også vurdere å bryte opp med å dekke det med en stor steinplate i stedet for fliser av samme type som resten av veggene. Her kan vi for eksempel anbefale marmor, som er et tidløst, klassisk og eksklusivt valg. Felter med marmor, granitt eller andre steinmaterialer på badeveggene ellers er heller ingen umulighet, men husk at steinplater som regel er en god del tykkere enn tradisjonelle fliser. Dersom du vil at flatene skal være i plan, må du ta høyde for dette tidlig i prosjektet. Dette gjelder også dersom du vil lage et felt med en av våre steinplater på gulvet. Bruk av steinplater på vegg eller gulv kan selvsagt også gjøres på andre rom i boligen din hvis du ønsker det.

Vi anbefaler også at du tar kontakt med fagfolk dersom du skal bruke våre produkter til mer utradisjonelle formål. Det er viktig at innfesting, bæreevne osv. planlegges og utføres på riktig måte for at sluttresultatet skal vare over tid.

Ta gjerne kontakt med oss i Nerostein for å diskutere muligheter og løsninger, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

title

Kontakt Nerostein

input field

Mark if required true

CONTACT INPUT BOX

Mark if requiredtrue

CHECKBOXES

Jeg er interessert i: *

Mark if requiredtrue

MESSAGE BOX

Fortell oss hva du vil vite mer om

Mark if required

single button

216

formcontent-ul3830
TrueFalsec-442
left -1 TrueFalsec-442
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220607144622749.jpg #FFFFFF
Les også