115
Foto: Monica Kjellemo / @monicakjellemo

Valgte benkeplate i stein for en bekymringsfri hverdag

Med stein har familien på fem fått en slitesterk benkeplate som tåler hverdagens påkjenninger

For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

12. mars 2024
For Nerostein

Peeter Thaepold

Nerostein

12. mars 2024
Foto: Monica Kjellemo / @monicakjellemo
Foto: Monica Kjellemo / @monicakjellemo
https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20240312095803276.jpeg?maxwidth=2000 https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20240312095803276.jpeg?maxwidth=900
Foto: Monica Kjellemo / @monicakjellemo
Foto: Monica Kjellemo / @monicakjellemo
0

Da Monica Kjellemo (@monicakjellemo) og familien bygde nytt kjøkken, hadde de klare formeninger om hva de så etter når det gjaldt benkeplate. Nemlig at den måtte holde tritt med alle hverdagens utfordringer i en familie bestående av to voksne og tre barn.

- Tidligere har vi hatt benkeplate i eik, og vi syntes det ble for mye jobb med vedlikehold, sier Monica.

Derfor var det helt klart for dem at en benkeplate i heltre ikke var et alternativ på det nye kjøkkenet.

- Vi ville rett og slett ha en benkeplate med større slitestyrke og som passer bedre til et travelt liv med tre barn, forteller Monica.

Kompositt gir det beste fra to verdener

Derfor begynte de å se nærmere på benkeplater i stein, og til slutt endte de opp med en lysegrå Silestone-benkeplate fra Nerostein. Silestone er et komposittmateriale bestående av over 90 % naturlig kvarts. Benkeplatene lages på fabrikk ved å tilsette bindemidler i steinmel av kvarts. Denne typen benkeplater kan støpes i de fleste tenkelige former, og ved å tilsette fargepigmenter er det mulig å lage plater i alle mulige farger og med ulike mønstre.

Komposittstein er svært slitesterkt og suger nærmest ikke til seg fuktighet i det hele tatt. Derfor er det minimal risiko for flekker fra vann og andre væsker. Den lave porøsiteten gjør også komposittstein til et svært hygienisk valg – bakterier kan nærmest ikke sette seg fast. Dette er med andre ord akkurat de egenskapene Monica og mannen var ute etter. 

1508
TrueFalsec-442

Etter noen måneder med ny benkeplate i hus, kan Monica konstatere at den står til forventningene.

- Den nye benkeplaten gjør ting mye enklere. Nå trenger vi ikke å bekymre oss for at det skal danne seg ringer etter kopper og kar, og vi trenger ikke å passe på at vi må tørke bort vann rundt vasken hele tiden, sier hun.

340
true
TrueFalsec-442
0

God informasjon og oppfølging fra Nerostein

At de ble en benkeplate fra akkurat Nerostein, var derimot litt tilfeldig.

- Vi visste faktisk ikke om Nerostein fra før av, og så vidt jeg husker var det kjøkkenleverandøren vår som anbefalte oss å sjekke dem ut, sier Monica Kjellemo.

Det viste seg å være et godt valg, og i løpet av vurderingsprosessen frem mot å velge ny benkeplate var Monica og mannen både innom Nerosteins showroom og et par andre forhandlere som selger benkeplater fra Nerostein.

- Det er mange valg som skal tas med en ny benkeplate og det var vanskelig å finne ut hva vi skulle gå for. Vi måtte gå noen runder for å finne ut hva vi skulle velge og da var det fint at vi faktisk kunne se på benkeplatene, forteller Monica.

De opplevde også at det var enkelt å kommunisere med Nerostein og at de fikk god oppfølging og bistand når det gjaldt alle valgene som skulle tas.

- Nerostein stod for oppmålingen, og da de var her for å måle opp avklarte vi samtidig alle spørsmål knyttet til profiler, hull i benkeplaten og liknende. Dette fungerte veldig fint, forteller Monica

Rask levering og problemfri montering

Monica kan også fortelle at ting gikk fort da de først hadde bestemt seg og hun forteller at tiden det tok fra de hadde bestemt seg til platen var produsert og levert, var over all forventning. Det gikk faktisk raskere enn de hadde forventet.

Når benkeplaten ble levert, kom Nerostein med sine folk for å montere den. Det største spenningsmomentet ved levering er imidlertid ikke monteringen i seg, men det faktum at benkeplaten skal manøvreres trygt på plass gjennom huset. Her er det viktig å huske at benkeplater i stein er tunge og ofte lange gjenstander som må transporteres og bæres på plass med forsiktighet. Her er det bedre å være én person for mye enn én for lite.

- Vi fikk god informasjon fra Nerostein om at vi måtte stille med ekstra personer for å bære benkeplaten på plass. Vi bor dessuten i et gammelt hus, så den måtte bæres rundt huset og inn fra baksiden, sier Monica Kjellemo.

Vi ønsker Monica og familien lykke til med det nye kjøkkenet og håper benkeplaten gir et bidrag til en mer avslappende kjøkkenhverdag i mange år fremover. Blir du inspirert til å tenke nytt rundt benkeplate på ditt kjøkken? Sjekk Nerosteins utvalg av benkeplater

title

Kontakt Nerostein

input field

Mark if required true

CONTACT INPUT BOX

Mark if requiredtrue

CHECKBOXES

Jeg er interessert i: *

Mark if requiredtrue

MESSAGE BOX

Fortell oss hva du vil vite mer om

Mark if required

single button

216

formcontent-ul


3481
TrueFalsec-442
left -1 TrueFalsec-442
TrueFalsec-442
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220607144622749.jpg #FFFFFF
Les også